دستور این نون خیلی مقوی و خوشمزه رو از یه سایت آلمانی براتون ترجمه گذاشتم من خیلی طعمش رو دوست داشتم و خیلی عالیه واسه بچهها بدون شکر و نمک و طعمش بیشتر مثل کیکه تا نون
مواد لازم برای نان موز بدون شکر و نمک:
۲۷۵ گرم آرد سبوس دار گندم
یک قاشق غذاخوری بکینگ پودر
۳ عدد موز رسیده
۶۰ میلی لیتر روغن مایع
یک عدد تخم مرغ
مقدار کمیشیر
در یک کاسه موزها رو با گوشتکوب پوره کنید. بعد آرد،بکینگ پودر،روغن شیر و تخم مرغ را به موزها اضافه کرده و خوب مواد رو با هم مخلوط کنید،خمیر باید حالت چسبنده داشته باشه نه خیلی شل مثل کیک،خمیر چسبندگی یه نان رو باید پیدا کنه.
فر رو روی دمای ۱۷۵ درجه گرم کنید وخمیر رو داخل یه ظرف سیلیکون و یا قالب مستطیلی کیک بریزید و بگذارید به مدت حدود یک ساعت بپزه.البته چون دمای فر با هم فرق داره حتما با یه سیخ چوبی چک کنید وقتی که خمیر به سیخ نچسبید نان شما آمادست،نوش جان
275 g Vollkornmehl (Dinkel- oder Weizenmehl funktionieren auch)
1 EL Backpulver
3 große reife Bananen
60 ml Rapsöl
1 Ei
etwas Milch (Pflanzenmilch und Wasser sind auch möglich)
Zuerst schälst du die Bananen und zerdrückt sie auf einem Teller oder püriert sie mit einem Pürierstab. Dann gibst du das Mehl, das Backpulver, das Öl und die Flüssigkeit hinzu und rührst alles zu einem geschmeidigen Teig. Der Teig des Bananenbrotes sollte die Konsistenz eines klebrigen Kuchenteiges haben.
Gib den Teig dann in eine gut gefettete Kastenform oder eine Silikonbackform (ich verwende diese Silikonbackform*) und backe das Bananenbrot dann bei 175°C für etwa eine Stunde im vorgeheizten Backofen. Lass es anschließend auf einem Kuchenrost gut auskühlen.
Let's block ads! (Why?)
دانلود آهنگ جدید دلبرم امیرحسین شفیعی